Say Anything споделија со нас нов Single
Say Anything го поставија својот нов сингл "Hate Everyone" на streaming официјално на нивниот сајт и на нивната myspace страна. Песната е типична Say Anything што на повеќето ќе им дојде како освежување да речеме преку текстот Max Bemis ќе има нешто што да сподели со нас сигурно а од друга страна пак ќе им биде познато односно едноставно ќе им биде малце досаден тој претпознатлив и неиновативен звук. Ова ќе им биде 4-ти студиски албум по ред насловен едноставно "Say Anything" кој ќе излезе на 13 Октомври. Искрено јас не очекувам многу но би можел да изненади.
0 коментари:

Објави коментар