Информејшн =) Leak-на Beggars на Thrice

Значи деновиве leak-на новото здание на Thrice. можете да го најдете по торрент клиентиве исто така и на популарниот рапидшер и слични на него но мислам дека брзо ги бришат по тие така да најсигурно вие по торрентиве =) Само ќе кажам доста интересен албум =) Повеќе очекувајте на www.plagij.at

0 коментари:

Објави коментар