Мувинг он...


Како што кажува и насловот, ви ар мувинг он, Музиколоџи иде на стенд бај, со повремени постови или препораки. Ја и Жаре сме тазе нови пишувачи на www.plagij.at, добро познатиот и ценет сајт. Одсега, нашите критики ги гледате таму ;) Фала што не читавте до сега, ќе не читате пак, само поретко ;)

0 коментари:

Објави коментар